Медна вода

Потребността на човека от мед за едно денонощие е от 3 до 5мг.
Медната вода Прорайм е произведен по патентован електрохимичен метод и е получена посредством електрохимично разтваряне на Медни електроди с чистота 99,9% във вода \това означава че във производството не са използвани никакви химикали\, това гарантира нейната хомогенност и отсъствието на вредни примеси. Произведен по този начин нашият продукт притежава много висока степен на активност, благодарение на което можете да се възползвате от пълната сила на медта.

Начин на употреба: три пъти дневно по 2 супени лъжици Медна вода Прорайм разтворени в чаша вода, половин час преди хранене. Медната вода Прорайм може да бъде употребявана в комбинация със Сребърна вода Прорайм, стига да не се смесват в концентрираната си форма.

Съдържание: вода, медни йони (Cu 30mg/L).

Медта има тонизиращо въздействие, целия организъм, става устойчив на инфекции. Лекарите наричат медта метала на живота. В организма съществуват 35 вида белтъци в чиито състав влиза медта. Благодарение на това тя играе ролята на катализатор в обменните процеси на организма.
– Медта участва във формиране структурата на белтъците на съединителната тъкан – колаген и еластин, които са основа на : костната и хрущялна тъкан, кожата, белите дробове и стените на кръвоносните съдове.
– Благодарение на медта организма изработва пероксид-дисмутаза – най-целебния от противовъзпалителните ферменти.
– Медта играе основна роля в образуването на миелиновите обвивки на нервите, чиято дегенерация води до множествена склероза, депресия и други тежки нарушения на нервната система.
– При захарен диабет, медта подобрява действието на инсулина, който регулира количеството на захар в кръвта.
– Медта спомага за по бързото стабилизиране на организма след инфаркт.
– Кръвотворните процеси в организма са невъзможни без медни йони, желязото не се свързва в хемоглобин и се получава анемия.
– Медта има благоприятен ефект при косопад и пърхот.
– Премахва стреса и подобрява кръвообращението;
– Стимулира обмяната на веществата;
– Стимулира усвояването на витамините и минералите;
– Стимулира изработването на полови хормони, благодарение на които при жените се повишава способността към износване на здрави деца, а при мъжете сексуалната активност се запазва за много години;
Дефицитът на мед в организма се проявява с обща слабост, раздразнителност, бърза умора, намален хемоглобин и развива исхемична болест на сърцето, аритмия, бронхиална астма, захарен диабет, епилепсия и шизофрения.
Далеч не всички положителни свойства на медта са изучени от съвременната медицина, но засега съществува достатъчно голям списък на заболявания, където медта може да има положителен ефект.
Медта е незаменима при:
– Сърдечно-съдови заболявания;
– Хипертония;
– Болести на отделителната система;
– Възпалителни процеси на всички органи;
– Безсъниe;
– Нарушения на обмяната на веществата;
– Болести на дихателните органи;
– Ревматизъм, болки в гърба, ревматоиден артрит;
– Хемороиди.