Медна вода

Медната вода Прорайм е произведен по патентован електрохимичен метод и е получена посредством електрохимично разтваряне на Медни електроди с чистота 99,9% във вода \това означава че във производството не са използвани никакви химикали\, това гарантира нейната хомогенност и отсъствието на вредни примеси. Произведен по този начин нашият продукт притежава много висока степен на активност, благодарение на което можете да се възползвате от пълната сила на медта.
Начин на употреба: три пъти дневно по 2 супени лъжици Медна вода Прорайм разтворени в чаша вода, половин час преди хранене. Медната вода Прорайм може да бъде употребявана в комбинация със Сребърна вода Прорайм, стига да не се смесват в концентрираната си форма.
Съдържание: вода, медни йони (Cu 30mg/L).
Медна вода – тонизиращо въздействие на целия организъм, става устойчив на инфекции. Лекарите наричат медта метала на живота. В организма съществуват 35 вида белтъци в чиито състав влиза медта. Благодарение на това тя играе ролята на катализатор в обменните процеси на организма.
– Медта участва във формиране структурата на белтъците на съединителната тъкан – колаген и еластин, които са основа на : костната и хрущялна тъкан, кожата, белите дробове и стените на кръвоносните съдове.
– Благодарение на медта организма изработва пероксид-дисмутаза – най-целебния от противовъзпалителните ферменти.
– Медта играе основна роля в образуването на миелиновите обвивки на нервите, чиято дегенерация води до множествена склероза, депресия и други тежки нарушения на нервната система.
– При захарен диабет, медта подобрява действието на инсулина, който регулира количеството на захар в кръвта.
– Медта стабилизира след инфарктното състояние на организма.
– Кръвотворните процеси в организма са невъзможни без медни йони, желязото не се свързва в хемоглобин и се получава анемия.
– Медта има благоприятен ефект при косопад и пърхут.
– Премахва стреса и подобрява кръвообращението;
– Стимулира обмяната на веществата;
– Стимулира усвояването на витамините и минералите;
– Стимулира изработването на полови хормони, благодарение на които при жените се повишава способността към износване на здрави деца, а при мъжете сексуалната активност се запазва за много години;

Дефицитът на мед в организма се проявява с обща слабост, раздразнителност, бърза умора, намален хемоглобин и развива исхемична болест на сърцето, аритмия, бронхиална астма, захарен диабет, епилепсия и шизофрения.
Потребността на човека от мед за едно денонощие е от 3 до 5мг.
Далеч не всички лечебни свойства на медта са изучени от съвременната медицина, но засега съществува достатъчно голям списък на заболявания, с които можем да се справим с помощта на въздействието на този метал върху организма.
Медта е незаменима при:
– Сърдечно-съдови заболявания;
– Хипертония;
– Болести на отделителната система;
– Възпалителни процеси на всички органи;
– Безсъниe;
– Нарушения на обмяната на веществата;
– Болести на дихателните органи;
– Ревматизъм, болки в гърба, ревматоиден артрит;
– Хемороиди.