Сребърна вода

Стандарт на Световната Здравна Организация за допустимите концентрации на сребро във питейна вода.

Сребърната вода Прорайм 100 мл. е произведен по патентован електрохимичен метод и е получена посредством електрохимично разтваряне на сребърни електроди с чистота 99,99% във вода \това означава че във производството не са използвани никакви химикали както при други подобни продукти\, това гарантира нейната хомогенност и отсъствие на вредни примеси. Произведен по този начин нашият продукт притежава много висока степен на активност благодарение на което можете да се възползвате от пълната сила на среброто. Сребърните йони действат пагубно на всички познати патогенни микроорганизми.

Начин на употреба:  1 милилитър е достатъчен за обеззаразяването на 1 литър питейна вода. Една капачка е равна на 2 милилитра вода. Сребърната вода Прорайм може да бъде употребявана в комбинация с Медна вода Прорайм, стига да не се смесват в концентрираната си форма.

Съдържание: вода, сребърни йони (Ag 12-15mg/100ml).

Среброто е мощен имуностимулатор – увеличава количеството на имуноглобулина и лимфоцитите в кръвта. Стимулират се кръвотворните органи, увеличава се числото на еритроцитите и се забавя тяхното утаяване. Увеличава се процента на хемоглобина. Хората използват среброто от хилядолетия. Доказано е, че от действието на сребърните йони загиват повече от 350 вида микроби, сред които: стафилококи; стрептококи; бактериите на дезинтерията; коремния тиф; холера; легионелла; хепатит и др. Съвременната наука е доказала,че въздействието на среброто върху организма, може да се сравни с придобиването на втора имунна система. Мистър Ричард Л. Девис, Изпълнителен директор на Института на среброто, е заявил: „За четири години ние сме описали 87 начина на използване на среброто, които имат огромно значение за медицината. И ние виждаме, че среброто може да облекчи страданията и да спаси живота.“ Сребърните йони разрушават болестотворните вируси и бактерии, а количеството на полезните бактерии, необходими за поддържане на нормална микрофлора в организма, рязко нараства. При лечение с антибиотици се разрушава и вредната и полезната микрофлора.
Все повече микроорганизми стават устойчиви към антибиотиците, докато към среброто досега не са открити устойчиви микроорганизми. Среброто не причинява токсично въздействие върху организма, предизвиквайки алергични реакции и нарушавайки микрофлората, като антибиотиците.
Под въздействието на този метал, клетките започват да се делят по-бързо, което оказва подмладяващо действие на кръвоносната система и целия организъм. Сребърната вода е незаменим помощник при лечение на: грип и ангина ( на всеки час се прави гаргара и три пъти на ден се пие сребърна вода – по две супени лъжици); стоматит и парадонтоза; пневмония и бронхит ( вдишва се сребърна мъгла във вид на аерозол); гастрит; язва на стомаха и дванадесетопръстника; кандидози, цистит, простатит, (тампони със средна концентрация на сребро); екзема; гнойни рани; варикозни язви.
Сребърната вода е незаменима и при тежки изгаряния.
Среброто ефективно се използва при някои кожни заболявания: псориазис; нерводерматит и алергичен дерматит.
Среброто е много ефективно при:
– Офтамология ( конюнктивит, блефарит, кератит и др. възпалителни процеси);
– Инфекциозни заболявания (дезинтерия, коремен тиф, холера, скарлатина, дифтерит, хепатит, салмонела и др);
– Заболявания на слуховия апарат, възпаления на средното ухо, фарингит , ларингит, хемороиди, тонзилит, ринит, грипни епидемии, ангина и др.;
– Стоматология (възпаления на устната кухина, стоматит, пародонтоза и др.);
– Белодробни заболявания ( пневмония, бронхит);
– Болести на стомашно-чревния тракт (язви на стомаха и дванадесетопръстника, хроничен гастрит, ентерит и колит, кандидози, цистит, простатит и др.)
– Ендокринологични заболявания и нарушения обмяната на веществата;
– Кожни заболявания ( алергии, псориазис, нерводерматит, и алергичен дерматит);
– Хирургията (тежки изгаряния, тропически язви, варикозни рани, химични и термични увреждания на тъканите).